fbpx
Wat gasten vinden 

Reviews

Velp
30 m2
max. 2 gasten

Voordat je gaat boeken is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe andere mensen het appartement hebben ervaren. Hieronder hebben we de reviews van de gasten van Airbnb, Booking.com en onze eigen website al voor je verzameld. Bovendien zijn wij Superhost bij Airbnb en hebben wij de Booking.com Traveller Review Award 2021 ontvangen. Dank aan alle gasten die we al mochten ontvangen!

Google reviews Appartement Klein Waldeck
Ik ben een Superhost op Airbnb
Booking Traveller Review Award 2021 blog
Fantastisch!
Personeel: 10
Hygiëne: 10
Locatie: 10
Faciliteiten: 10
Comfort: 10
Prijs-kwaliteitverhouding: 9
Jentina

12-02-2020 t/m 14-02-2020

5 star rating.png
Erg mooi appartement in Velp in de buurt van mooie natuur! Zou dit zeker aanraden. Debora is erg aardig en gastvrij. Al met al een top verblijf gehad!
Bryan

05-02-2020 t/m 07-02-2020

Heel erg vriendelijke ontvangst, alles is strak, schoon en compleet. Dit is een perfecte uitvalsbasis voor de Veluwezoom! 
Personeel: 10
Hygiëne: 10
Locatie: 10
Faciliteiten: 10
Comfort: 10
Prijs-kwaliteitverhouding: 10
Mathieu

04-02-2020 t/m 05-02-2020

5 star rating.png
Een nachtje verbleven in dit mooie en stijlvolle appartement. Erg vriendelijk ontvangen en prettige uitleg gekregen over het appartement en de omgeving. Het bed, badkamer en keuken zijn van goede kwaliteit en het appartement is stijlvol en gezellig ingericht. Ook in de omgeving zijn genoeg winkels en restaurantjes te vinden en de Veluwe is zeer dichtbij. Zeker een aanrader!
Simone

22-01-2020 t/m 23-01-2020

The comfort of the house and how everything was, was very handy. The location of the apartment is very good, with stores within 5 minutes walk and a bus stop in 2 minutes. This was one of the best stays ever!
Personeel: 10
Hygiëne: 10
Locatie: 10
Faciliteiten: 10
Comfort: 10
Prijs-kwaliteitverhouding: 10
Lira

03-01-2020 t/m 10-01-2020

5 star rating.png
Het is een erg fijn appartement met ruim voldoende voorzieningen. We werden gastvrij ontvangen door Debora, het was prettig om te weten dat ze bereikbaar was als we iets misten (wat niet het geval was!). Verder ligt er genoeg informatie over de omgeving klaar in het appartement, waardoor we in een handomdraai mooie wandelingen gevonden hadden. We zijn erg tevreden!

Siebrand

21-12-2020 t/m 24-12-2020

5 star rating.png
Sfeervolle compacte ruimte met fijne host

Thijs

19-12-2020 t/m 21-12-2020

5 star rating.png
De recensies waren allemaal goed dus de verwachtingen waren best hoog maar deze zijn in alle opzichten overtroffen; de binnenkomst was al erg leuk met het krijtbord. Het was een erg knus appartement welke van alle gemakken voorzien was voor een heerlijk weekendje weg met z’n tweeën! Het ontvangst was fijn en de tips Deborah gaf hebben ons vooruit geholpen! (Ondanks de kou enorm genoten van de omgeving) Het bed lag lekker en de vide geeft de ruimte een knusse gezellige uitstraling!

Mieke

27-11-2020 t/m 29-11-2020

5 star rating.png
Perfect

Ramin

22-11-2020 t/m 23-11-2020

5 star rating.png
Hartelijke ontvangst, mooi appartement dat van alle gemakken voorzien is. Complete keuken, prima badkamer, Veluwezoom op 5 min afstand. Vooral het bed op de vide is erg leuk! Kortom, een uitstekende optie voor een nachtje weg tegen een goede prijs.

Jorin

20-11-2020 t/m 21-11-2020

Knusse en schone ruimte met ruime voorzieningen.

Roy

13-11-2020 t/m 14-11-2020

5 star rating.png
We hebben het erg naar onze zin gehad en zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen! Zeer gastvrije locatie!

Arjan

10-11-2020 t/m 11-11-2020

Absolutely great!

Personeel: 10
Hygiëne: 10
Locatie: 10
Faciliteiten: 10
Comfort: 7,5
Prijs-kwaliteitverhouding: 10
Julius

09-11-2020 t/m 10-11-2020

5 star rating.png
Het appartement van Debora is een super fijne en compleet uitgeruste ruimte. Alles wat je nodig hebt voor een fijn weekendje weg! Debora is heel attent, flexibel en reageert snel op berichten. En dan hebben we het nog niet eens over de omgeving... Kortom, een dikke aanrader :-)!

Renee

24-10-2020 t/m 25-10-2020

Goed! Dichtbij het bos.

Personeel: 10
Hygiëne: 10
Locatie: 7,5
Faciliteiten: 10
Comfort: 7,5
Prijs-kwaliteitverhouding: 7,5
Jong stel

23-10-2020 t/m 24-10-2020

5 star rating.png
We hebben een heerlijk verblijf gehad in het huisje van Debora en Martin. Ze waren erg vriendelijk en gaven ons leuke tips voor in de buurt. We voelden ons erg welkom. Daarnaast was het huisje super schoon en heel leuk ingedeeld. Mocht je een weekendje heerlijk willen genieten van de natuur, dan raden we dit huisje zeker aan want het ligt op loopafstand van het bos. Daarnaast zijn andere voorzieningen, zoals een supermarkt, ook op loopafstand bereikbaar. Kortom: een super verblijf!

Manon

17-10-2020 t/m 18-10-2020

5 star rating.png
Fijne plek om er even lekker tussen uit te zijn in Nederland tijdens de pandemie!

Dennis

09-10-2020 t/m 14-10-2020

Functioneel, klein, maar alles wat je nodig hebt. Debora is een attente enthousiaste gastvrouw en zorgt voor warm welkom. Het was een zeer prettig verblijf, je reageerde snel en je zorgde ervoor dat we ons erg welkom voelden. Dank!

Jolanda

06-10-2020 t/m 08-10-2020

Deze knusse en gezellige studio was voor ons een prima uitvalsbasis om in coronatijd 'veilig' in deze prachtige streek te verblijven. Alle faciliteiten zijn aanwezig om zelfvoorzienend te zijn. Op loopafstand zijn er ook genoeg gelegenheden om een hapje te eten of iets te kunnen drinken. Velp is verder een leuke plaats om doorheen te dwalen. Er zijn mooie oude, historische panden maar aan de rand is ook een schitterend bosrijk gebied. Met de fiets of de auto zit je zo in nog groter bosgebied of bij bezienswaardigheden.
De eigenaars zijn zeer vriendelijke, behulpzame mensen.
Aandachtspunt is dat de 'slaapvide' minder goed toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn, maar dat staat ook netjes in de beschrijving en dat het op deze vide snel erg warm is.

Twan

02-10-2020 t/m 04-10-2020

Wat hebben we genoten van een paar dagen weg! Een mooi en schoon appartement.
Geweldig gastvrije mensen zijn Martin en Debora. Winkels en eetgelegenheden zijn er op loopafstand. Verder hebben we genoten van de prachtige natuur in de omgeving. Een aanrader dus!

Margrietha

28-09-2020 t/m 30-09-2020

Ontzettend fijn verblijf! Fijne host die veel kon vertellen over de buurt. Appartement lag in een rustige omgeving en alles was goed bereikbaar en op korte afstand. Appartement was van alle gemakken voorzien; aan werkelijk alles was gedacht. Zeker aan te raden! Heerlijk verblijf!

Sanne

23-09-2020 t/m 24-09-2020

5 star rating.png
Debora was super friendly and easy to get hold of. The bed was the most comfortable I've ever had the pleasure of sleeping on. Although I stayed for only 1 night, it was worth the world! I would definitely stay at her place again in the near future when I visit Velp. Her place is highly recommended!

Charles

22-09-2020 t/m 23-09-2020

5 star rating.png
Een heerlijk toevluchtsoord middenin de natuur. Het voelt als thuiskomen door de gastvrijheid van Debora en Martin. Het huisje is schoon en gezellig, van alle gemakken voorzien!

Julia

17-09-2020 t/m 20-09-2020

Hele leuke plek om de Veluwezoom te ontdekken! Aanrader!

Hans

08-09-2020 t/m 12-09-2020

5 star rating.png
Lovely people and space, comes recommended!

Philip

31-08-2020 t/m 02-09-2020

Voortreffelijk!

Individuele reiziger

30-08-2020 t/m 31-08-2020

5 star rating.png
Het is een fijn en goed ingedeeld en schoon appartement, van alle gemakken voorzien. Het was fijn dat het voor het slapen iets afkoelde en de ventilator heeft goed werk gedaan. En wat het helemaal top maakte was het zwembad. De omgeving is prachtig en de gastvrouw en -heer zijn zeer gastvrij. Ik had er een fijne tijd!

Angelique

16-08-2020 t/m 21-08-2020

5 star rating.png
Echt een mega aanrader! Een heerlijk gezellig, schoon verblijf. Debora en Martin zijn super gastvrij en vriendelijk. Daarnaast is de ligging top. Al met al een geweldig weekendje weg gehad.

Ilona

14-08-2020 t/m 16-08-2020

Erg goed!

Individuele reiziger

02-08-2020 t/m 03-08-2020

Mooie plek in Velp aan de rand van de Veluwe. Alles was top geregeld! Nogmaals bedankt voor een leuke tijd in Velp.
Bob

27-07-20 t/m 30-07-2020

Klein maar fijn, alles wat je nodig hebt is in het appartement aanwezig. Leuk ingericht ook! Je mag gebruik maken van het zwembad en de tuin. Restaurants en winkels zijn op loopafstand. Kortom, ideale uitvalsbasis voor een weekendje Veluwe in Velp.
Anja

25-07-20 t/m 27-07-2020

Very clean and beautiful place! Debora is an amazing host - was a pleasure to spend our time in the house
Yana

17-07-20 t/m 19-07-2020

Het is echt een stijlvolle en leuke ruimte, ook heel erg schoon! Ontvangst was erg gastvrij, komt ook vooral door Debora. Was ook vanalles aanwezig, thee/ koffie/ chocolaatjes /nootjes. De ligging is ook erg centraal, je loopt zo het dorp in. Het was ook erg fijn dat we het zwembad konden gebruiken. Kortom we voelden ons erg welkom!
Jessica

16-07-2020 t/m 17-07-20

Klein maar fijn verblijf voor met z’n tweetjes.
David

14-07-2020 t/m 16-07-2020

Enorm genoten van ons verblijf in Klein Waeldeck. De regio is prachtig om te wandelen en er is heel veel te zien. Het huisje is perfect in orde, heel gezellig voor met zen tweeën te verblijven. Debora en Martin hebben ons heel gastvrij ontvangen.
Mathias

09-07-2020 t/m 13-07-2020

Een mooie, schone b&b in een prachtige omgeving. Het ontvangst was erg leuk en spontaan

Marlieke

08-07-2020 t/m 09-07-2020

Een knus en gezellig verblijf met een heel sympathieke gastvrouw. Een echte aanrader! Prima ligging, 10 min rijden van de stad en aan de rand van een zeer mooi natuurgebied. Precies wat we nodig hadden.
Jürgen

06-07-2020 t/m 07-07-2020

Het is een heerlijk plekje om even tot rust te komen.
Judith

03-07-2020 t/m 06-07-2020

Heerlijk verblijf en heel schoon. Debora is erg gastvrij. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen

Ilse

17-06-2020 t/m 19-06-2020

Het was een fantastische plek, 100% aanrader. Het is een mooi klein huisje, groot genoeg voor 2 personen. Alles wat je nodig heb is al aan gedacht. Super gastvrij, en zwembad was ook super! Al met al alleen maar super en tofheid!

Anne

28-06-2020 t/m 30-06-2020

Debora en Martin zijn enorm lieve en gastvrije mensen. We kregen een warm welkom en hebben veel tips gehad om leuke uitstapjes te doen. Het appartement was brandschoon en alle voorzieningen waren aanwezig. Het was erg fijn dat we gebruik mochten maken van het zwembad en de tuin. Zeker een aanrader voor iedereen die wil genieten van de natuur.
Anne

26-06-2020 t/m 28-06-2020

We werden hartelijk verwelkomd en kregen een heel schoon en mooi appartement. De omgeving zo dicht bij de Posbank is echt geweldig om te wandelen en om te fietsen. Het appartement was ook heel fijn en super leuk dat het bed in de nok zit. Het zwembad maakt het af!
Chiel

23-06-2020 t/m 26-06-2020

Zeer gastvrije mensen, alles was top geregeld en we hebben een goed verblijf gehad
Jouke

19-06-2020 t/m 21-06-2020

Heerlijk verblijf en heel schoon. Debora is erg gastvrij. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen.
Ilse

17-06-2020 t/m 19-06-2020

Debora is heeft ons super ontvangen en de ruimte is goed ingericht en brandschoon. De omgeving, Park De Hoge Veluwe, is fantastisch om te wandelen en te fietsen. Zeker een aanrader!

Ap

14-06-2020 t/m 15-06-2020

Ik ben hier verbleven met mijn vriendin en het was een heerlijke plek om te komen. Mooi gelegen dichtbij het nationale park en arnhem op nog een 10 min rijden. Debora was erg gastvrij en we konden zelfs even een duik nemen in het zwembad. Top tijd gehad!

Mark

11-06-2020 t/m 14-06-2020

Een fijn klein compleet huisje. Goed comfort en goede informatievoorziening over de omgeving. Een mooi vertrekpunt voor wandelen, fietsen en toeren in de omgeving vol variatie.

Individuele reiziger

10-06-2020 t/m 11-06-2020

Debora en Martin waren hartstikke gastvrij en super lief! Het huis was schoon en super mooi, ook was het fijn dat we gebruik mochten maken van de tuin en het zwembad. We zouden zeker nog een keer terug gaan!

Jesper

01-06-2020

Debora's place was sparkling clean, within walking distance to the center of town and provided everything needed to make it a perfect Airbnb (towels, soap, fridge etc.). Debora was very friendly and ensured that we had a comfortable night stay. I would definitely recommend Debora's place to others.

Audrey

30-05-2020

The apartment is really nice, however for those like me of limited mobility, the ladder to the bedroom is difficult - Debora was very helpful in letting me change my booking however - recommended for the young and fit though!

Adrian

22-05-2020

Heerlijk verblijf! Warm welkom met een rondleiding door het verblijf. We werden uitgebreid ingelicht over wat er te doen is in de omgeving.

We hadden geen oven in het huisje, maar het was geen probleem om onze pizza even in hun eigen oven te doen. Ook het bed sliep heerlijk en alles in het huisje was schoon en netjes afgewerkt. Wij geven Debora en Martin een dikke 10!

Jermo

10-05-2020

Fantastisch!

Maarten

09-05-2020 t/m 10-05-2020

We just stayed 1 night, but we met 2 friendly people. Debora and Martin are organized, smiling and they are people you can have conversations with. Thanks!

Mohamad

02-05-2020

Zeer goede en snelle communicatie met Debora. Locatie is perfect voor wandelen in de natuur en dichtbij alles wat nodig is in Velp. Huis is zoals geadverteerd. Mooi en schoon! Zeker een aanrader.

Timo

01-05-2020

Top overnachting gehad toen we op doorreis waren. Huisje was spik en span, en Debora was een erg attente gastvrouw.

Date

19 -04-2020

Vielen Dank für das schöne erholsame Wochenende! 🙂 Eine Oase zum Entspannen. Klein aber fein! Sehr liebevoll eingerichtet, super nette Vermieter und eine Top Lage!

Tanja

15-03-2020

Zeer geslaagd!

Johan

06-03-2020 t/m 07-03-2020

Fijne locatie, schoon en luxe onderkomen. zeer plezier verblijf gehad.

Esther

01-03-2020

It is wonderful and cosy place to stay! Debora and Martin are super nice, open and helpful! We had a really nice stay in their Waldeck flat! It is all perfect! We will come back!

Zosia

17-02-2020

Debora and Martin are excellent hosts. The apartment was exactly as advertised, the check in process was very nice. Great communication, the location is perfect, a nice quiet neighborhood with easy bus access to downtown Arnhem and Arnhem Centraal station. There are also a few good restaurants in Velp itself. This space is cozy, clean and quiet. 10/10 I would stay here again.

Eric

13-02-2020

Dankjewel Debora voor de fijne plek en de gastvrijheid. We zijn hier 1 nachtje geweest en alles is eigenlijk heel soepel verlopen. Het contact tussen ons verliep goed omdat ze heel snel reageerde en flexibel was. Het was prima dat wij nog niet precies wisten wanneer wij aankwamen en het was ook dat we zondag wat later weg gingen dan de check out tijd. Bij aankomst verwelkomde ze ons en legden ze uit waar we alles konden vinden. Er was alles wat was aangegeven en gewoon kleine dingetjes die je verblijf net even wat fijner maken zoals thee en chocolaatjes.. We hebben het naar ons zin gehad. Thanks!

Gita

02-02-2020

Mooi verblijf. Geweldige douche. Leuke slaapgelegenheid onder dak. Tiny house gevoel.

Olav

26-01-2020

Prima bnb, dicht bij winkeltjes en recreatiegebieden.

Maurits

01-01-2020

Een heerlijk, knus en brandschoon huisje bij ontzettend attente mensen aan de rand van de mooie Veluwe. Een klein huisje, maar alles zit erin en superhandig ingedeeld. Ik kom heel graag nog een keer terug.
Masha

31-12-2019

Mooie, nette ruimte. Het bed op het zoldertje is gezellig en knus. Vriendelijke en behulpzame eigenaars!

Rianne

15-12-2019

Thank you for having us, we thoroughly enjoyed our stay! No complaints and would definitely stay again!

Mille

24-11-2019

We hebben een super fijn verblijf gehad. De Airbnb is heel gezellig en privé gelegen. Je kunt zeker ook voor een aantal nachtjes hier slapen gezien het echt een klein studiootje is. Heerlijk en we komen vast nog eens terug!!

Hetty

17-11-2019

Heerlijke B&B en absolute aanrader. Fijne omgeving dicht bij Arnhem maar ook vlakbij het bos en goed bereikbaar met auto en OV. Debora is een fantastische gastvrouw en nam alle tijd voor ons. De B&B ziet er net zo mooi uit als op de fotos en is van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker nog een keertje terug!

Rik

30-10-2019

Mooie, schone, ruimte met ontzetend vriendelijke gastvrouw en gastheer. Mooi gelegen in de buurt van groen en mooie, toeristische, bezienswaardigheden. Een aanrader.

Ilze

27-10-2019

We were the first guests at the property. It is a very nice place with charming ambience. Debora is a very friendly and welcoming host. Def recommended 🙂

Simon

24-10-2019

Een fijn en compleet huisje. Goed comfort en goede informatievoorziening over de omgeving. Een mooi vertrekpunt voor wandelen en toeren in de omgeving vol variatie.
Personeel: 10
Hygiëne: 7,5
Locatie: 7,5
Faciliteiten: 7,5
Comfort: 7,5
Prijs-kwaliteitverhouding: 7,5
A.

10-06-2020

Debora en Martin waren hartstikke gastvrij en super lief! Het huis was schoon en super mooi, ook was het fijn dat we gebruik mochten maken van de tuin en het zwembad. We zouden zeker nog een keer terug gaan!

Jesper

01-06-2020

Debora’s place was sparkling clean, within walking distance to the center of town and provided everything needed to make it a perfect Airbnb (towels, soap, fridge etc.). Debora was very friendly and ensured that we had a comfortable night stay. I would definitely recommend Debora’s place to others.

Audrey

30-05-2020

The apartment is really nice, however for those like me of limited mobility, the ladder to the bedroom is difficult – Debora was very helpful in letting me change my booking however – recommended for the young and fit though!

Adrian

22-05-2020

Heerlijk verblijf! Warm welkom met een rondleiding door het verblijf. We werden uitgebreid ingelicht over wat er te doen is in de omgeving.

We hadden geen oven in het huisje, maar het was geen probleem om onze pizza even in hun eigen oven te doen. Ook het bed sliep heerlijk en alles in het huisje was schoon en netjes afgewerkt. Wij geven Debora en Martin een dikke 10!

Jermo

10-05-2020

We just stayed 1 night, but we met 2 friendly people. Debora and Martin are organized, smiling and they are people you can have conversations with. Thanks!

Mohamad

02-05-2020

Zeer goede en snelle communicatie met Debora. Locatie is perfect voor wandelen in de natuur en dichtbij alles wat nodig is in Velp. Huis is zoals geadverteerd. Mooi en schoon! Zeker een aanrader.

Timo

01-05-2020

Top overnachting gehad toen we op doorreis waren. Huisje was spik en span, en Debora was een erg attente gastvrouw.

Date

19 -04-2020

Vielen Dank für das schöne erholsame Wochenende! 🙂 Eine Oase zum Entspannen. Klein aber fein! Sehr liebevoll eingerichtet, super nette Vermieter und eine Top Lage!

Tanja

15-03-2020

Fijne locatie, schoon en luxe onderkomen. zeer plezier verblijf gehad.

Esther

01-03-2020

It is wonderful and cosy place to stay! Debora and Martin are super nice, open and helpful! We had a really nice stay in their Waldeck flat! It is all perfect! We will come back!

Zosia

17-02-2020

Debora and Martin are excellent hosts. The apartment was exactly as advertised, the check in process was very nice. Great communication, the location is perfect, a nice quiet neighborhood with easy bus access to downtown Arnhem and Arnhem Centraal station. There are also a few good restaurants in Velp itself. This space is cozy, clean and quiet. 10/10 I would stay here again.

Eric

13-02-2020

Dankjewel Debora voor de fijne plek en de gastvrijheid. We zijn hier 1 nachtje geweest en alles is eigenlijk heel soepel verlopen. Het contact tussen ons verliep goed omdat ze heel snel reageerde en flexibel was. Het was prima dat wij nog niet precies wisten wanneer wij aankwamen en het was ook dat we zondag wat later weg gingen dan de check out tijd. Bij aankomst verwelkomde ze ons en legden ze uit waar we alles konden vinden. Er was alles wat was aangegeven en gewoon kleine dingetjes die je verblijf net even wat fijner maken zoals thee en chocolaatjes.. We hebben het naar ons zin gehad. Thanks!

Gita

02-02-2020

Mooi verblijf. Geweldige douche. Leuke slaapgelegenheid onder dak. Tiny house gevoel.

Olav

26-01-2020

Prima bnb, dicht bij winkeltjes en recreatiegebieden.

Maurits

01-01-2020

Een heerlijk, knus en brandschoon huisje bij ontzettend attente mensen aan de rand van de mooie Veluwe. Een klein huisje, maar alles zit erin en superhandig ingedeeld. Ik kom heel graag nog een keer terug.
Masha

31-12-2019

Mooie, nette ruimte. Het bed op het zoldertje is gezellig en knus. Vriendelijke en behulpzame eigenaars!

Rianne

15-12-2019

Thank you for having us, we thoroughly enjoyed our stay! No complaints and would definitely stay again!

Mille

24-11-2019

We hebben een super fijn verblijf gehad. De Airbnb is heel gezellig en privé gelegen. Je kunt zeker ook voor een aantal nachtjes hier slapen gezien het echt een klein studiootje is. Heerlijk en we komen vast nog eens terug!!

Hetty

17-11-2019

Heerlijke B&B en absolute aanrader. Fijne omgeving dicht bij Arnhem maar ook vlakbij het bos en goed bereikbaar met auto en OV. Debora is een fantastische gastvrouw en nam alle tijd voor ons. De B&B ziet er net zo mooi uit als op de fotos en is van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker nog een keertje terug!

Rik

30-10-2019

Mooie, schone, ruimte met ontzetend vriendelijke gastvrouw en gastheer. Mooi gelegen in de buurt van groen en mooie, toeristische, bezienswaardigheden. Een aanrader.

Ilze

27-10-2019

We were the first guests at the property. It is a very nice place with charming ambience. Debora is a very friendly and welcoming host. Def recommended 🙂

Simon

24-10-2019