Booking Traveller review Award 2021 voor Appartement Klein Waldeck!

Wij zijn ontzettend trots dat wij van Booking.com de Traveller Review Award 2021 uitgereikt hebben gekregen. Onze gasten die via Booking.com hebben geboekt hebben ons gewaardeerd met maar liefst een 8,1! In deze tijd is hygiëne ook heel erg belangrijk. Wij zorgen voor extra ontsmetting van handgrepen, trapleuningen, toilet, koelkast etc., om zo de kans op besmettingen tegen te gaan. Extra veilig dus!

Het is fijn om gasten een mooie en relaxte plek aan te kunnen bieden in deze roerige tijden, waarin eigenlijk weinig mag. Maar hier kun je heerlijk jezelf zijn en: naar buiten! De prachtige omgeving met de Posbank, heide, heuvels en bossen zijn heerlijk om er even tussenuit te gaan.

Het appartement

Het appartement is een zelfstandige unit met eigen opgang, volledig privé en van alle gemakken voorzien. Dichtbij de Veluwezoom, dus een uitstekende uitvalsbasis voor wandelen, fietsen en mountainbiken.

Hoe handig Booking.com of andere sites ook zijn: je betaalt altijd commissie. Ook de verhuurder betaalt altijd commissie. Boek dus nu je verblijf rechtstreeks bij ons door op de boeken knop te klikken. Voordeliger voor jou, voordeliger voor ons 🙂

Vind je deze blog interessant? Stuur dit dan door via onderstaande kanalen!