Zin in de zomer!

Zin in de zomer!

Zin in de zomer?! Wij wel!

Het is weer prachtig weer en dan is het ook ’s avonds nog heerlijk genieten in de tuin in de loungebank of aan tafel met een gezellig spelletje.

Lampjes en kaarsjes aan, lekker drankje, wat hapjes…

Wat kun je dan toch van eenvoudige dingen genieten!

Als gast van Appartement Klein Waldeck mag je gebruik maken van onze tuin. Die deel je dan met ons gezin, maar we houden wel rekening met elkaars privacy. Soms ontstaan er dan zulke mooie gesprekken!

Wij kijken uit naar deze avonden. Kom je ook mee genieten? Wij ontvangen je graag!

Zin in de zomer 1
Zin in de zomer 3
Booking Traveller Review Award 2024

Booking Traveller Review Award 2024

Dankbaar!

Vandaag mochten wij van Appartement Klein Waldeck weer de Booking Traveller Review Award in ontvangst nemen. En wel met een 8,9 van de 10 punten. Dit betekent dat onze gasten ons appartement én onze gastvrijheid erg waarderen. Heel erg bedankt aan alle gasten die afgelopen jaar bij ons verbleven! Ook in 2024 gaan we er weer vól tegenaan!

Wil je ook een keer lekker weg in eigen land? Boek dan rechtstreeks bij ons, want…geen commissie én wel zo handig boeken tegen gunstige(re) voorwaarden!

Booking Traveller Review Award 2024

Klein Waldeck viert 4 jarig bestaan!

4 jaar alweer!

Vier jaar geleden zijn we begonnen met het verhuren van het appartement omdat het ons erg leuk leek gasten te ontvangen en mensen te laten genieten in ons mooie appartement en van de prachtige omgeving.

En dat hebben we mogen ervaren! We hebben al zo veel boekingen mogen registreren en fijne gasten ontvangen uit allerlei landen van Amerika tot Indonesie, van Noorwegen tot Duitsland. Maar natuurlijk ook de Nederlanders, Engelsen en de Belgen ontbreken niet. Veel gasten komen voor de mooie natuur, maar ook voor een concert in het Gelredome, de Airborne activiteiten of wandeltochten. Wij zijn super dankbaar!

Boek met korting!

Wil je ook een keer lekker weg in eigen land? Boek dan nu je verblijf op met de kortingscode kw4jaar en ontvang 10% korting op je boeking in oktober, november en december 2023. Tot snel!

Kom je bij ons nazomeren?

Kom je bij ons nazomeren?

De heide staat in bloei

Kom genieten van de prachtige heide, de bossen, wandel en fietspaden en leuke restaurantjes onderweg.

Of wat dacht je van een mooie stadswandeling in Arnhem of het pittoreske stadje Doesburg?

Er is altijd wel iets te doen in de omgeving en wil je compleet tot rust komen? Dan duik je nog even in ons heerlijke zwembad: het kan nu nog!

Boek dus nu je verblijf  voor 2 personen in Velp. Tot snel!

Bouwwerkzaamheden gestart

Bouwwerkzaamheden gestart

Bouwwerkzaamheden gestart op naastgelegen terrein

Op het terrein naast het appartement zijn de werkzaamheden begonnen van de bouw van een woning.

Er is mogelijk geluidshinder van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 16.00 uur.

In het weekend zijn er geen werkzaamheden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak!

hoera, Klein waldeck bestaat 3 jaar!

hoera, Klein waldeck bestaat 3 jaar!

Wat vliegt de tijd!

Drie jaar geleden zijn we begonnen met het verhuren van het appartement omdat het ons erg leuk leek gasten te ontvangen en mensen te laten genieten in ons mooie appartement en van de prachtige omgeving.

En dat hebben we mogen ervaren! We hebben al zo veel boekingen mogen registreren en fijne gasten ontvangen uit allerlei landen. Wij zijn super dankbaar!

Boek met korting!

Wil je ook een keer lekker weg in eigen land? Boek dan nu je verblijf op www.appartementkleinwaldeck.nl/boeken
met de kortingscode kw3jaar en ontvang 10% korting op je boeking in oktober. Tot snel!

Seizoenswandelingen

Seizoenswandelingen

Elk seizoen een eigen wandeling

Met trots kunnen wij onze gasten diverse seizoenswandelingen aanbieden. Ga mee met gids Monaca en leer de Veluwezoom op een unieke manier kennen. Elk seizoen heeft echt zijn eigen beleving zoals in het voorjaar van alle knoppen van de bomen die uitkomen en zwijnen en herten die kleintjes hebben. In de zomer kun je genieten van de prachtige heide die in bloei staat (medio augustus). In de herfst zal Monica specifieke paddenstoelen wandelingen organiseren. Ook in de winter is er genoeg te zien en te ontdekken in het bos en op de heide.

Ga naar www.ontdekdeveluwezoom.nl, kies je gewenste dag en tijd en misschien sta je straks oog in ook met een wild zwijn of een edelhert! 

Kosten: Gratis voor 2 personen (vrijwillige bijdrage is altijd fijn 🙂
Duur: 2,5 tot 3 uur

Paddenstoelen herfstwandeling

Paddenstoelen herfstwandeling

Hoera! Het is Herfst!

Met je laarzen door de bladeren stappen en uitleg krijgen over bijzondere paddenstoelen: dat is het heerlijke herfst! Ga mee met gids Monaca en leer de Veluwezoom op een unieke manier kennen. Boek nu deze wandeling en misschien sta je straks oog in ook met een wild zwijn of een edelhert! Stuur een mailtje naar info@appartementkleinwaldeck.nl en wij regelen het voor je!

Kosten: € 47,50 voor 2 personen 
Duur: 2,5 tot 3 uur

Vind je deze blog interessant? Stuur dit dan door via onderstaande kanalen!

Boek nu je voorjaarswandeling met gids

Boek nu je voorjaarswandeling met gids

Boek nu je voorjaarswandeling met gids Monica! Vanaf 1 april kun je weer met onze ervaren gids op stap.

Wandelen

Ben je het thuiswerken ook zo zat en komen de muren van je huis op je af? Hoe fijn is het dan om er in deze tijd op uit trekken en de prachtige Veluwezoom ontdekken! Er is niets fijner dan je wandelschoenen uit de kast te halen en een frisse neus te halen.

Monica is een enthousiaste en ervaren gids. Ze heeft rondleidingen in AviFauna geleid, werkt voor het Nederlands Openluchtmuseum en is een fanatiek natuurliefhebber. Zij heeft een neus voor mooie plekjes en bijzondere natuurverschijnselen.

Voorjaarsvogels

In deze voorjaarswandeling ga je mee op een wandeling van 6 kilometer met de verrekijker in de hand. Beekhuizen en Herikhuizen zijn eeuwenoude landgoederen die door de ijstijd zijn ontstaan (vandaar de glooiingen in het landschap) met een grote diversiteit aan flora en fauna. Monica laat je anders kijken en horen. Echt? Ja, dat kan! Wees stil, luister, geniet en ontdek de voorjaarsvogels!

Sprengen

Op de Veluwezoom liggen veel sprengen: door mensen gegraven bronbeken die met name werden gebruikt voor de aandrijving van watermolens, voor het maken van papier en/of voor water voor de wasserijen.

De Beekhuizense Beek ontspringt bij de sprengkoppen en beken in landgoed Beekhuizen. De Beekhuizense Beek stroomt naar de IJssel. 

Wild

Bij Beekhuizen en Herikhuizen is redelijk wat wild te vinden: wilde paarden, zwijnen, reeen en als je geluk hebt, laat een hert zich zien. De zwijnen hebben op dit moment (voorjaar) kleintjes. Let op dat je voor zonsondergang uit de natuurgebieden bent, want moeder zwijnen zijn nu niet op hun liefst!

Ga je mee?

Heb je er al zin in? De wandeling is dus 6 kilometer en duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 35,- voor 2 personen. Gids Monica neemt verrekijkers mee. Zorg zelf voor goede wandelschoenen.

Reserveer dan nu een plek bij onze gids door op onderstaande knop te klikken. Nadat de afspraak is gemaakt, ontvang je een betaalverzoek.

 

Vind je deze blog interessant? Stuur dit dan door via onderstaande kanalen!

Onze website nu ook in het Duits!

Onze website nu ook in het Duits!

Onze website is nu ook in het Duits beschikbaar voor onze Duitstalige gasten. We hebben er hard aan gewerkt en nu is het zover!

Covid19-proof

Net als iedereen, kijken wij ernaar uit dat we ook weer buitenlandse gasten mogen ontvangen in ons mooi en gezellig appartement. Tot die tijd zijn wij erg blij met onze Nederlandse gasten die er ook in deze tijd op uit trekken en de prachtige Veluwezoom ontdekken.

Ons appartement is een volledig zelfstandige unit met een eigen keuken, badkamer, zitje met tv en een heerlijk 2-persoonsbed in de nok van het appartement. Bovendien houden wij ons aan extra schoonmaakprotocollen om ervoor te zorgen dat alle gasten veilig kunnen verblijven.

Zakelijk huren

Het is ook mogelijk om ons appartement zakelijk te huren, bijvoorbeeld voor een collega die van ver(der) weg moet komen. Boeken is heel eenvoudig en betalen gaat veilig en snel online via Ideal of Creditcard. Uiteraard ontvangt u bij de boeking gelijk de factuur.

Tot snel! Bis Bald! See you soon! 

Vind je deze blog interessant? Stuur dit dan door via onderstaande kanalen!